Zeker van zorgeloos verhuizen

Uw verhuizing tot in de puntjes geregeld zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe woning? Ons team van professionele verhuizers regelt uw verhuizing tot alles op de goede plek staat. 

Kosteloos bezoek van de verhuisadviseur

Wanneer u de hulp van de ervaren verhuizers van C.J. van den Berg & Zn. Euromovers inroept, helpen we u allereerst bij het maken van een plan van aanpak. Onze verhuisadviseur komt kosteloos bij u langs voor het maken van een vrijblijvende offerte. Tijdens dit bezoek bekijken we de inboedel en bespreken de taakverdeling bij het inpakken en het benodigde materiaal. Zo beschikken we over verhuisdozen en ander inpakmateriaal, een handige verhuislift en verhuiswagens met of zonder aanhanger.

U krijgt van ons een checklist en verhuistips. Naast het in- en uitladen van de verhuiswagen, kunt u ons ook inhuren voor het in- en uitpakken van de verhuisdozen. Of maak gebruik van onze handyman voor (de)montage van uw meubelen, het ophangen van schilderijen of andere klusjes in uw oude of nieuwe huis. Bel 024 – 378 12 43 voor meer informatie of stuur een bericht.

Liever zelf verhuizen?

Liever zelf verhuizen?

Verhuist u liever zelf, maar wel met hulp van onze ervaren verhuizers? Laat het zware werk aan C.J. van den Berg & Zn. Euromovers over. Wij verhuizen de piano of alle grote meubelen, u de rest. Heeft u wel de mankracht maar geen vervoer? Huur een auto met chauffeur en help zelf bij het in- en uitladen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Opslag van uw inboedel

Opslag van uw inboedel

Uw complete inboedel of een deel daarvan tijdelijk opslaan? In onze verwarmde en beveiligde opslagloods in Nijmegen staan uw spullen schoon en veilig. Uw inboedelverzekering kan gewoon doorlopen. Breng uw inboedel zelf of laat een container van 4, 9, 15 of 33 m³ bij u thuis afzetten en volgeladen weer ophalen. Desgewenst nemen we niet alleen het transport maar ook het inpakken op ons.

Internationaal verhuizen binnen Europa

C.J. van den Berg & Zn. Euromovers is aangesloten bij een Europees netwerk van verhuizers: Euromovers. Hierdoor worden verhuizingen van en naar elke plaats in Europa met dezelfde service en hoge kwaliteit voorbereid en uitgevoerd. Onze expert staat u bij met het papierwerk, advies over uw nieuwe woonomgeving en bij een eventuele terugkeer naar Nederland. 

Door een nauwe samenwerking met lokale douane-experts vinden we voor u de weg in de ingewikkelde douane- en belastingregels. Omdat de wetten en regelgeving voor elk land verschillen is een voorlichtingsgesprek met onze verhuisadviseur van groot belang. Zo voorkomt u dat u op de plaats van bestemming voor onaangename verrassingen komt te staan.