Over C.J. van den Berg & Zn. Euromovers

Al 80 jaar staat C.J. van den Berg & Zn. Euromovers garant voor verhuizen en veilig transport. Het familiebedrijf waar inmiddels drie generaties hun steentje hebben bijgedragen.

Een kleine geschiedenis

C.J. van den Berg & Zn. begon zo’n tachtig jaar geleden zijn transportbedrijf in Nijmegen. Als ondernemer in hart en nieren, breidde hij zijn bedrijf al snel uit en ging professioneel verhuizingen uitvoeren. Het ondernemersbloed bleek niet alleen hem door de aderen te vloeien.
Dertig jaar na de oprichting kwam ook zoon Martien van den Berg Sr. het team versterken. Inmiddels reikte de ondernemerslust verder dan de Nederlandse grens. Om verhuizingen door heel Europa te kunnen uitvoeren, sloot C.J.van den Berg & Zn. zich twintig jaar geleden aan bij een internationaal netwerk van verhuizers: Euromovers.

C.J. van den Berg & Zn toen

C.j. van den Berg & Zn. begon zo'n tachtig jaar geleden zijn transportbedrijf in Nijmegen. Als ondernemer in hart en nieren, breidde hij zijn bedrijf al snel uit en ging professioneel verhuizingen uitvoeren. Het ondernemersbloed bleek niet alleen hem door de aderen te vloeien. Dertig jaar na de oprichting kwam ook zoon Martien van den Berg Sr. het team versterken. Inmiddels reikte de ondernemerslust verder dan de Nederlandse grens. Om verhuizingen door heel Europa te kunnen uitvoeren, sloot C.J.van den Berg & Zn. zich twintig jaar geleden aan bij een internationaal netwerk van verhuizers: Euromovers.

C.J. van den Berg & Zn. Euromovers nu

Tegenwoordig bestaat het team uit ervaren verhuizers, gespecialiseerd in particuliere verhuizingen binnen én buiten Nederland. En ook de derde generatie in de familie van den Berg kreeg het verhuizen met de paplepel ingegoten. Martien Jr. wilde U nog beter van dienst zijn. De opslag is uitgebreid naar 6000 m3. Er zijn gespecialiseerde teams voor Project en Kantoorverhuizingen geformeerd. Kortom, alles voor een vlekkeloze verhuizing.