VERHUISSERVICE

C.J. VAN DEN BERG & ZN. EUROMOVERS BIEDT SAMEN MET HIFI CENTER VIDEO DE VERHUISSERVICE AAN!

Zoals onze klant al meer dan 80 jaar gewend is van ons, ontzorgen wij onze klanten volledig tijdens de verhuizing en zorgen wij dat de volledige inboedel van je woning of kantoor straks van de ene naar de andere locatie met zorg verplaatst wordt.

Verhuizen is een vak, zowel bij een particuliere als een kantoorverhuizing. Naast al het hectische regelwerk gaat het gewone leven en het werk binnen het bedrijf ook nog door. Bespaar jezelf stress en moeite met een goede voorbereiding en de hulp van professionele verhuizers zoals C.J. van de Berg & Zn. Euromovers.

Nu breiden we onze service uit in samenwerking met Hifi Center Video en bieden wij u de Verhuisservice aan!

Hifi Center Video, officieel gecertificeerd ElectroStylist, neemt nu indien je dit wenst, de installatie voor zijn rekening als het gaat om het (her)aansluiten van je (Wifi)netwerk, audio en/of tv installatie zodra de verhuizing geregeld is. Zij zorgen ervoor dat deze allemaal weer volledig en optimaal functioneren en je na de verhuizing hier geen enkele zorgen meer om hoeft te maken. Ook kan Hifi Center Video je vooraf al volledig adviseren naar de mogelijkheden van Smart Living om meer comfort en veiligheid te bieden in je nieuwe woning.

Hiermee ontzorgen wij, samen met Hifi Center Video je volledig!

Wil je meer weten over deze service, neem dan contact met ons of Hifi Center Video op.